CALCAGNO, ELISA

L'Elisa va néixer a Córdoba, Argentina, on es va graduar en Arquitectura. Tot i això, va canviar de professió per dedicar-se a la seva passió, la pastisseria. Fa més d'una dècada que es va mudar a Barcelona. Allí, juntament amb Sebastián, va crear Florentine Bake Shop, una de les primeres pastisseries americanes de Barcelona. Va heretar l'entusiasme per la cuina de la seva família, i el va perfeccionar a l'École Lenôtre de París, a l'Escola de Pastisseria de Barcelona i a l'Espai Sucre, també de Barcelona. Avui, a més de la seva feina com a pastissera, es dedica a impartir cursos i a col·laborar amb marques comercials confeccionant receptes. En aquest llibre, l'Elisa combina la seva passió per la pastisseria amb la fotografia, una altra de les seves aficions. www.florentinebakeshop.com [1] Links: ------ [1] http://www.florentinebakeshop.com/


Libros del autor

Ordenar y filtrar

Opciones

Ordenar por:

Filtros Quitar

Disponibilidad:

Sección:

Editorial / Marca: